Menu

Sport
ACHIZIȚII LA PREȚ REDUS

FCSBDupă trei titluri ratate la rând, FCSB pregăteşte o nouă campanie de achiziţii. Aceasta va fi la preţ redus, însă, două fiind motivele: ratarea campionatului şi, implicit, şansele reduse de a juca în Europa şi faptul că lotul este unul destul de puternic. Mai mult, Gigi Becali e dispus să renunțe la jucătorii problemă.

Dacă în anii precedenţi roş-albaştrii au fost extrem de activi pe piaţa transferurilor încă de cum se termina sezonul, de această dată lucrurile stau diferit. La acest lucru contribuie faptul că Dică are la dispoziţie cel mai puternic lot din ţară, astfel că e nevoie de puţine întăriri. Dar, judecând după ţintele patronului, perioada de mercato va fi una făcută „cu arici la buzunar”. Constantin Budescu a trecut „testul” şi va rămâne în continuare la FCSB, în ciuda faptului că a avut de multe ori o atitudine neprofesionistă. Totuşi, el nu a greşit atât de mult precum Alibec, astfel că va primi o nouă şansă. Doar că nu se va mai bucura sub nicio formă de statutul din stagiunea precedentă.

Nimeni nu mai crede insa în viitorul lui Denis Alibec alături de FCSB. Şi patronul este dispus la o vânzare cu preţ redus pentru atacantul-problemă din lotul lui Dică.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>