Menu

Social
DE ZIUA COPILULUI

O caravană a bicicletelor colorate, concursuri sportive, un spectacol, dar și premii. Sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru copiii din Rm. Sărat, dar şi din localităţile limitrofe, cu ocazia zilei de 1 iunie. Organizatorii evenimentelor promit o zi de sărbătoare specială pentru toţi cei care vor veni vineri, în Parcul Central din municipiu.

Pregătirile pentru Ziua Copilului au început din timp la Rm. Sărat, iar acum sunt pe ultima sută de metri. Evenimentele programate pentru data de 1 iunie sunt organizate de Centrul Cultural, în parteneriat cu unitatile de invatamant si Primăria. Ziua Internaţională a Copilului va debuta cu o caravană a bicicletelor colorate si va continua în Parcul Central, unde copiii vor avea parte de nenumărate surprize.

Organizatorii evenimentelor promit că toţi cei care vor veni vineri, în Parcul Central din municipiu, vor avea parte de o zi de sărbătoare speciala.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>