Menu

Social
MANEVRĂ GREȘITĂ

Grav accident, ieri seară, pe Șoseaua de Centură a orașului Buzău, spre București. Un autoturism și o autoutilitară care se deplasau în același sens au intrat în coliziune, din cauza manevrei greșite a unuia dintre conducătorii auto. În urma impactului, doi bărbați au fost răniți.

Accidentul s-a produs ieri seara, in jurul orei 20.00,  în momentul în care șoferul autoturismului a încercat să se întoarca, fără să se fi asigurat suficient. Cele două autovehicule s-au tamponat, iar duba s-a oprit pe câmp, la peste zece metri distanță de carosabil. Șoferul autoturismului și un pasager s-au accidentat destul de rău și a fost necesară transportarea lor la spital. Din cauza accidentului, in zona s-a circulat alternativ, sensul de mers către București fiind blocat un sfert de oră.

Zona șoselei de centură din apropierea Fabricii de Bere  in municipul Buzău este una foarte periculoasă din cauza șoferilor care fie vor să întoarcă, fie vor să intre în benzinăria din apropiere.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>