Menu

Social
INCENDIU PROVOCAT

A fost panică, ieri seară, pe o stradă din cartierul Mihai Viteazu din muncipiul Buzău, din cauza unui incendiu care a distrus o casă. Vecinii spun că focul a fost pus intenționat chiar de  proprietar, un pensionar de 77 de ani.

La sosirea pompierilor cu două autospeciale de stingere, incendiul se manifesta cu violență în podul unei case de pe strada Cometei din cartierul buzoian Mihai Viteazu. Chiar proprietarul casei este arătat cu degetul de către vecini ca fiind cel care a provocat incendiul.

Este vorba de un  pensionar  de 77 de ani care a refuzat  să mai  iasă afară din casa cuprinsa de flacari. Pentru ca se comporta ciudat in ultima vreme, sotia sa a plecat de acasă. În urmă cu două săptămâni a amenințat-o că dă foc la casă, dacă nu se întoarce. Proprietarul casei incendiate a fost condus într-o autoutilitară a poliției pentru declarații despre ce s-a întâmplat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>