Menu

Social
DRUMURI PETICITE

vlcsnap-2015-02-13-15h23m02s204    Drumuri mai bune in judetul Buzau, din acest an, dar tot peticite. Desi autoritatile buzoiene au alocat in 2015 sume importante de bani pentru reabilitarea unor drumuri judetene, pe cele mai multe se vor realize doar plombari. Asfalt nou se va turna doar pe 37 de kilometric de drumuri judetene.

In 2015, in judetul Buzau, vor intra în reabilitare peste 300 de kilometri de drumuri judeţene. Investitiile vor fi realizate atat cu fonduri europene, cat si cu bani de la bugetul propriu al Consiliului Judeţean Buzau. Inca din primavara vor incepe lucrarile de reabilitare la drumul dintre Topliceni şi Buda. Printre drumurile aflate pe lista de investiții se mai află intreg tronsonul de drum Judetean 203 k dintre Robeasca şi Nehoiu. Finalizarea acestui proiect se va face in termen de aproximativ doi ani. Drumul a fost ales pentru că este singurul care face legătura cu un drum european.

Totusi, in acest an se va turna asfalt nou doar pe 37 de kilometric de drumuri judetene.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>