Menu

Administrativ
PRIMUL DEPUS, PRIMUL CÂȘTIGAT!

Primul depus, primul câștigat! Este vorba despre ,,Competențe Ridicate Plus,,, primul proiect depus de Muzeul Municipal din Rm. Sărat în programul Erasmus +, care a fost finanțat cu suma de aproximativ 4700 de euro, bani ce provin din fonduri europene. Proiectul va fi implementat în perioada august 2018-octombrie 2019, iar în cadrul lui vor fi organizate ateliere de educație muzeală pentru adulți. Muzeul din Rm. Sărat este primul din țară care a câștigat un proiect pe această linie de finanțare.

Prima solicitare de finanțare depusă de către Muzeul Municipal Rm. Sărat pe programul Erasmus + a primit aprobare, clasandu-se pe locul 9 dintr-un număr de 61 de cereri depuse. Este vorba despre „Competențe Ridicate Plus”, primul proiect depus de institutie in cadrul programului. Vestea a fost primita cu mare satisfactie de reprezentantii institutiei, dar si de autoritatile locale, dat fiind faptul ca muzeul din Rm. Sarat este primul din tara care a castigat un proiect pe aceasta linie de finantare.

Toate activitatile din cadrul proiectului „Competențe Ridicate Plus” sunt finantate din fonduri europene. Participantii la acest proiect sunt angajatii Muzeului Municipal Rm. Sarat, dar si ai altor institutii de cultura si partenere, care vor participa la cursuri in care vor invata diverse metode de educatie nonformala. Aceste metode le vor aplica la atelierele de educatie muzeala la care vor participa aproximativ 100 de beneficiari cu varsta de peste 18 ani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>