Menu

Social
CRIMĂ LA DOAR 9 ANI

Băiatul de doar 9 ani , din București, care și-a înjunghiat mortal bunicaBăiatul de doar 9 ani , din București, care și-a înjunghiat mortal bunica ar fi recurs la acest gest șocant pentru nu a fost lăsat se joace la calculator. Chiar dacă nu va răspunde în fața legii pentru fapta sa, minorul va fi supus unei expertize psihiatrice și va avea nevoie și de consiliere din partea unui psiholog. avertizăm urmează informații care vă pot afecta emoțional!!!!

Cazul socant s-a petrecut ieri dupa-amiaza,  dupa o cearta intre cei doi, care a degenerat, iar in cele din urma  baiatul a luat un cutit si a injunghiat-o pe femeie. Dupa ce a realizat ce a facut a sunat la 112. Medicii veniti la fata locului au gasit-o in stop cardiorespirator, iar 45 de minute i-au aplicat manevre de resuscitare, insa fara succes.  Copilul a fost audiat , anchetatorii incercand sa afle ce anume l-a determinat sa recurga la acest gest.

Potrivit unor surse din anchetă, se pare că bunica nu şi-ar fi lăsat nepotul să se joace la calculator şi de aici ar fi pornit conflictul. Vecinii susţin acum că minorul avea, în general, un comportament agresiv. Desi este vorba despre o crima, baiatul nu va ajunge la inchisoare, deoarece copiii pana in 14 ani  nu raspund penal.  Dupa ce va fi suspus unei expertise psihiatrice, minorul va avea nevoie si de terapie  din partea unui psiholog.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>