Menu

Sport
MECI DE GALĂ

Meci de gală, duminică seară, la Buzău! Poate cea mai iubită echipă naţională din România, cea de handbal feminin, vine la Sala Sporturilor, pentru ultimul meci din preliminariile Campionatului European 2018, al cărui turneu final este programat în luna decembrie, în Franţa.

După ce vor juca, in aceasta seară, la Innsbruck, în Austria, „tricolorele” vor întîlni Portugalia, la Buzau, într-o partidă programată de la ora 18.30. Cu calificarea aproape acontată, obiectivul jucătoarelor antrenate de Ambros Martin rămîne obținerea primului loc în grupă, cel care le va conferi statutul de favorite la tragerea la sorți a grupelor de la turneul final din Franța .

Venirea Cristinei Neagu şi a celorlalte fete din naţională la Buzau a facut ca biletele scoase la vînzare la casele de la Sala Sporturilor să se epuizeze în doar cîteva ore, astfel că duminică seară va fi o adevărată nebunie!

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>