Menu

Social
ZI SPECIALĂ PENTRU COPII

De 1 iunie, copiii vor fi  adevărat răsfați la Buzău. Consiliul Județean le-a pregătit celor mici, de ziua lor, numeroase surprize dar si acces gratuit la singurul parc de aventură din judetul Buzău, situat în stațiunea Sărata Monteoru. Un maraton de evenimente îi aşteaptă pe prichindei, de 1 iunie, și la Muzeul Judeţean Buzău.

Ziua Internationala a Copilului nu a trecut neobservata nici de autoritatile din Buzau. Odata cu  debutul celei de a doua editii a  festivalului „BUZĂU FEST”, copiii vor fi adevărat răsfatati, ei avand acces gratuit la singurul parc de aventură din judetul Buzău, situat în  stațiunea Sărata Monteoru. In parcul de distractie, cei mici vor gasi tiroliene, poduri, ori scări, interconectate printre copaci, cu mai multe trasee cu diferite grade de dificultate.

Şi anul acesta, Muzeul Judeţean Buzau le dedica prichindeilor, de ziua lor, numeroase activităţi, ce vor începe maine, la ora 09.30, în curtea institutiei şi se vor termina la ora 18.00.  De la ora 10.30, la Muzeul Judetean Buzau, va avea loc vernisajul expoziţiei temporare ”Daci şi romani în miniatură”, o expoziţie de machete, organizată în parteneriat cu Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia. Totodata, cei care doresc să doneze o jucărie pentru copiii instituţionalizaţi o pot face, zilele acestea, tot la sediul Muzeului Judeţean.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>