Menu

Sport
ÎNAPOI LA FCSB?

JakolisNicolae Dică ar putea să îşi vadă lotul întărit cu un fotbalist într-o formă fantastică. Jakolis, jucătorul venit de la Cluj şi care a primit foarte puţine şanse la FCSB, a marcat de 5 ori în prima ligă din Cipru, dând totodată 16 pase decisive.

Jakolis  are contract cu FCSB până în 2020, dar cei de la Apollon Limasol aveau opțiune de cumărare. Ei au plătit doar 25.000 de euro pentru împrumut şi vor trebui să mai achite sub jumătate de milion pentru a-l avea definitiv pe croat. Ținând cont de cifrele lui mijlocaşului de bandă, ciprioţii au vrut să activeze clauza, însă s-au lovit de opoziţia jucătorului. În vârstă de 26 de ani, Jakolis a ajuns la FCSB în vara lui 2016, de la CFR, în schimbul sumei de 350.000 de euro, dar nu a reușit să se impună. Nicolae Dică a decis să-l împrumute în acest sezon, ținând cont de faptul că pe postul său îi avea la startul sezonului pe Dennis Man și Daniel Benzar, ambii jucători eligibili pentru regula under 21, dar și pe Teixeira și Enache.

Între timp, Enache a ajuns la Rubin Kazan, în Rusia, liber de contract, iar Benzar cel mic a fost împrumutat la FC Voluntari.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>