Menu

Cultural
INVITAȚIE LA BOOKFEST

Amatorii de lectură pot veni, în acest weekend, la București, la Romexpo, la Salonul Internațional de Carte Bookfest. Editurile anunță oferte diverse, lansări interesante, dar și reduceri. La Bookfest, cel mai mare târg de carte din România, TVSat Media Group a trimis o echipă, care va relata amănunte și informații surprinse la fața locului.

Deschiderea oficială a Salonului Internaţional de Carte Bookfest a avut loc miercuri, la ora 12.00, ceremonia de tăiere a panglicii fiind împărţită de preşedintele Klaus Iohannis cu ambasadorul SUA, Hans Klemm si ministrul Culturii, George Ivaşcu. Târgul de carte Bookfest este deschis până duminică la complexul Romexpo, între orele 10.00 şi 20.00, iar vineri şi sâmbătă până la 21.00, intrarea fiind liberă. Cea de-a XIII-a ediţie Bookfest aduce în faţa publicului o ofertă de evenimente şi volume care merge de la carte pentru copii şi omagii dedicate regelui Mihai până la noi apariţii semnate de autori celebri, istorie, carte poliţistă şi literatură motivaţională. De ziua lor, editurile le-au pregătit celor mici noi titluri şi colecţii dedicate, întâlniri cu autori şi ilustratori, o mulţime de ateliere de colorat şi desenat până la graffiti şi bricolaj, maraton de lectură,  precum şi festivităţi de premiere pentru concursuri de eseuri. Vizitatorii sunt aşteptaţi cu reduceri pornind de la 20% şi ajungând şi la 80% la toate cărţile pentru copii şi adolescenţi, precum şi multe alte surprize, cadouri şi tombole cu premii.

Institutul Cultural Român se afirmă si la ediția din acest an a Târgului de Carte Bookfest, printr-un stand care face o notă cu totul aparte – atât prin conceptul inedit ce pune în valoare titluri recent publicate, cât și prin opera celebrului artist român Mihai Țopescu, operă de artă contemporană integrată firesc în peisajul târgului de carte. La Bookfest, cel mai mare targ de carte din Romania, TVSat Media Group a trimis o echipă, care va relata amanunte si informatii surprinse la fata locului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>