Menu

Administrativ
MAI MULTĂ EFICIENȚĂ

Oricine va câstiga noul contract de salubrizare în Rm Sărat va eficientiza acest serviciu la nivelul municipiului. Este convingerea autorităților locale, care consideră că numărul cetățenilor care vor încheia contracte pentru ridicarea gunoiului va crește în perioada următoare, iar prețul pentru acest serviciu ar putea scădea. Astăzi, la Rm. Sărat plătesc taxa pentru ridicarea gunoiului aproximativ 18.000 de cetățeni, însă numărul celor care produc gunoi se ridică la peste 30.000.

Contractul firmei de salubrizare, care a ridicat gunoiul menajer, din Rm. Sarat, in ultimii ani, a ajuns la final anul acesta. Din acest motiv, Primăria a organizat o licitatie pentru desemnarea unui nou operator de salubrizare. După analizarea ofertelor, administraţia locală a ales un operator, însă decizia a fost contestată de două firme participante la licitaţie. Autoritatile asteapta ca speta sa fie solutionata, convinse fiind ca indeferent cine va fi operator de salubritate la Rm. Sarat, prin noul contract, serviciul se va eficientiza.

Autoritatile din Rm Sărat isi doresc ca odata cu desemnarea unui operator lucrurile sa se schimbe: atat cetatenii, care refuza sa incheie contracte pentru ridicarea gunoiului, cat si reprezentantii firmei care va ridica gunoiul, trebuie sa inteleaga ca salubrizare in conditii cat mai bune a orasului este o prioritate pentru toti. Mai mult, daca numarul celor care platesc va creste, taxa pentru ridicarea gunoiului ar putea scadea.

In conditiile in care multe persoane din Rm. Sarat nu au un contract pentru ridicarea gunoiului, acestea il depoziteaza in zonele marginase ale municipiului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>