Menu

Social
VOR PRIMI VOUCHERE DE VACANȚĂ

Veste bună pentru angajații Consiliului Județean Buzău și  ai instituțiilor subordonate. Până în toamnă, aceștia vor primi tichete de vacanță cu care pot pleca gratuit în concedii în ţară. Consiliul Județean a prevăzut în bugetul judeţului, pe anul 2018, sumele necesare acordării voucherelor de vacanţă pentru toți angajaţii.

Până pe 30 noiembrie 2018 şi angajații Consiliului Județean Buzău și ai instituțiilor  subordonate  vor primi tichete de vacanță, ca să plece în concedii gratuit. Până acum, această informaţie era sub semnul incertitudinii, deoarece autorităţile nu confirmaseră că au banii necesari acordării voucherelor.

Potrivit prevederilor în vigoare, bugetarii din instituţiile şi autorităţile publice, precum şi din cadrul operatorilor economici ai statului pot beneficia de o indemnizaţie de vacanţă, denumită voucher de vacanţă. Cine nu doreşte un astfel de voucher de vacanţă, trebuie sa solicite în scris acest lucru  la instituţia  de care aparţine . Tichetele de vacanta pot fi utilizate numai in hotelurile si in  pensiunile din tara și au valabilitate un an de la data emiterii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>