Menu

Social
UN CADOU INEDIT

vlcsnap-2015-02-13-18h55m07s224   Un maestru cofetar din Constanta sărbătoreşte dragostea aşa cum ştie mai bine, sculptând în ciocolată. Inimi mai mari, mai mici, mesaje care mai de care mai siropoase, cadouri care mai de care mai dulci sunt prezentate într-o expoziţie devenită deja tradiţională şi dedicată Zilei Îndrăgostiţilor – Valentine’s Day. Toate sunt de vanzare la preturi pentru orice buzunar.

Toţi cei care vor să-i facă o surpriză comestibilă iubitei sau iubitului pot alege dintr-o paletă foarte bogată de piese pe tema dragostei. Cei care vor mesaje personalizate le pot comanda deja, aşa cum a făcut şi un băiat care a dorit ca pe plăcuţa lipită pe cadoul dulce pentru iubita lui să scrie „Vrei să fii soţia mea? Pentru o noapte…”. Toate produsele sunt lucrate manual, de cofetari cu experienţă şi realizate sută la sută din ciocolată albă sau neagră. Chiar şi lipiciul cu care se prind piesele între ele este ciocolată. Pentru realizarea tuturor pieselor expuse, s-au folosit aproximativ 45 de kilograme de ciocolată. S-a lucrat aproximativ două săptămâni şi jumătate, pentru că a fost nevoie de multă migală şi atenţie .Ciocolata este topită, apoi pusă în forme şi lucrată manual. Fiecare piesă este lipită cu atenţie.

Începând cu 14 februarie, toate produsele din expoziţie vor fi de gasit si-n mall-urie din Constanta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>