Menu

Social
PREA SCUMPI

Vremea caldă ne duce deja cu gândul la vară, la fel și fructele de pe tarabe. La Rm. Sărat, au apărut primii pepeni, aduși pe peste mări și țări la prețuri destul de piperate. Chiar dacă vânzătorii oferă și felii ambalate, pentru pofticioși, la 3 lei bucata, deocamdată mușteriii lipsesc.

Pepenii sunt deocamdata un lux pentru cei mai multi cumparatori din piata din Rm. Sarat. Si asta pentru ca un kilogram costa 2 lei, iar unii pepeni ajung sa cantareasca chiar si 6 kilograme. In lipsa de clienti, comerciantii si-au diversificat oferta si vand si felii ambalate. Nici acestea nu au insa cautare prea mare.

Oamenii spun ca nu sunt tentati sa cumpere pepeni adusi de peste hotare. Primul motiv ar fi pretul prea mare, iar cel de-al doilea gustul, care difera de cel al pepenilor autohtoni. Clientii asteapta pepenii autohtoni, mai proaspeti si poate mai ieftini. Doar asa isi vor potoli si pofta si setea, cu bani mai putini.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>