Menu

Cultural
,,METAFIZIC,,

Eveniment deosebit găzduit astăzi de Muzeul Municipal din Rm. Sărat. Artistul plastic Daniela Frumuşeanu, care este şi conferenţiar universitar doctor la Universitatea Naţională de Artă Bucureşti, a venit la Rm. Sărat cu expoziţia de artă vizuală „Metafizic”, al cărei vernisaj a avut loc astăzi. Expoziţia, oarecum atipică, cuprinde lucrări în care se îmbină tradiţia artei textile cu materiale şi tehnici moderne.

Muzeul Municipal din Rm. Sarat a gazduit astazi vernisajul expozitiei „Metafizic”, semnată de artistul vizual Daniela Frumușeanu. Publicul poate admira lucrări de artă vizuală al căror numitor comun este introspecţia în domeniul suprasensibilului sau zona întrebărilor existenţiale. Artista Daniela Frumuşeanu, care este şi conferenţiar universitar doctor la Universitatea Naţională de Artă Bucureşti, spune ca in lucrarile sale a imbinat tradiţia artei textile cu materiale şi tehnici moderne.

Lucrările de artă vizuală au fost realizate pe parcursul mai multor ani, renumitul expert în arta textilă, Daniela Frumuseanu, folosind coloranti din cei mai diversi pentru realizarea acestora.

Expozitia ,,Metafizic,, va ramane deschisa la Muzeul Municipal din Rm. Sarat pana pe 10 iulie, pentru ca lucrarile sa poata fi văzute de toţi iubitorii de artă. Aceasta expozitie a mai fost deschisa si la Complexul Muzeal Bistrita Nasaud,  in perioada 14 septembrie 2017-6 februarie 2018, dar si la Muzeul Judetean Buzau intre 1 martie si 29 mai.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>