Menu

Social
ADĂPOST MISTUIT DE FLĂCĂRI

Pompierii s-au luptat toată noaptea să stingă un incendiu care a cuprins la miezul nopții adăpostul de animale al unei ferme din comuna buzoiana Merei. Proprietarul a rămas fără o parte din bovinele surprinse în grajd și peste 40 de tone de furaje. Intervenția pompierilor a durat cinci ore.

După apelul efectuat de proprietarul fermei din satul Ciobănoaia, pompierii s-au deplasat cu trei autospeciale de stingere, de la Pietroasele și Buzău. Incendiul se manifesta pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați, grajduri și depozit cu 40 de tone de furaje. Flăcările au surprins în interiorul adăpostului 23 de tauri. Au fost salvate peste 50 de vaci de lapte și viței, dar și câteva zeci de porci.

Intervenția pompierilor s-a încheiat la 6 dimineața, intervenția fiind îngreunată de vântul care sufla cu putere. După cercetarea efectuată de specialiștii ISU, aceștia au ajuns la concluzia că incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>