Menu

Social
JOACĂ PERICULOASĂ CU UN DELFIN

Aflat cel mai probabil în căutare de hrană, un delfin a ajuns zilele trecute la doar câțiva metri distanță de plaja din Mamaia. Câțiva turiști aflați în apă l-au înconjurat și în loc să-l împingă spre larg, au început să-și facă poze cu mamiferul. Specialiștii spun că astfel de comportamente pot deveni periculoase pentru cei aflați în apropierea delfinilor.

Asta nu i-a impiedicat cu nimic pe turistii in cautare de senzational, sa se apropie de mamifer si sa incerce sa isi faca poze cu el. Il iau in brate, se fotografiaza si surprind imagini pe telefoanele mobile. Abia in momentul in care cineva de pe mal striga la ei, incep sa impinga delfinul spre larg.

Specialistii spun ca atitudinea turistilor a fost total gresita.  Iar aventura lor se putea termina tragic. De la inceputul anului si pana in prezent 30 de delfini au esuat pe malul Marii Negre. Din fericire nici unul nu a putut fi salvat. In cele mai multe dintre cazuri a fost vorba de exemplare care s-au prins in plasele pescarilor si nu s-au mai putut elibera.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>