Menu

Social
MÂNCARE GUSTATĂ ÎN STRADĂ

Au fost trei zile de distracție și mâncare deosebită în orașul lui Nea Iancu, așa cum nu au mai văzut ploieștenii până acum. La festivalul Street Food, cu peste 40 de standuri, gurmanzii au putut gusta burgeri făcuți după rețete diferite, hot dogi americani, pizza la cuptor, mâncare indiană, japoneză sau mexicană dar și deserturi, limonade, cafea sau vinuri deosebite.

Timp de trei zile, un tronson al Bulevardului cu Castani din Ploiesti a fost neincapator pentru marea de oameni dornici sa incerce mancare internationala gustata direct pe strada. Burgerii au fost de departe cele mai dorite mancaruri.

Dupa un fel principal satios, tot a mai fost loc si pentru desert. La acest stand, s-a pregatit un desert begian:goffre. Dupa cum era de asteptat, ploiestenii au luat cu asalt fiecare stand pentru ca un astfel de eveniment cu mancare asa de diversa, nu au mai intalnit in orasul lor.

Festivalul de la Ploiesti s-a incheiat cu un concert al trupei rock Subcarpati, dupa ce vineri a evoluat Vama, iar sambata Byron.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>