Menu

Social
PROTESTATARI „ÎNCHIRIAȚI” PENTRU MITING

Peste o sută de mii de membri şi simpatizanţi PSD, sosiți din toate regiunile ţării, s-au strâns sâmbătă seară în Piaţa Victoriei din Capitală. Din municipiul Buzău,12 autobuze cu social-democrați au plecat către București. Mulți dintre protestari, însă, erau persoane care nu prea știau pentru ce participă la protest. „Mergem la București să schimbăm Guvernul”, a spus unul dintre buzoienii care au participat la miting.miting psd

12 autobuze aparţinând societăţii de transport a municipiului Buzău au plecat  spre Capitală sâmbătă, după ora 16.00, cu aproximativ 400 de membri PSD pentru a participa la mitingul din Piaţa Victoriei. Desi reprezentanţi ai organizaţiei judeţene a PSD Buzău spuneau că filiala va trimite la miting 4.000 de membri, niciunul din cele 12 autobuze nu avea ocupate toate cele 38 de locuri pe scaune.

Protestatarii, care s-au întâlnit în parcarea unui  supermarket din Buzău, au venit îmbrăcaţi în tricouri sau cămăşi de culoare albă şi aveau la gât fluiere, pregătiţi să protesteze. Printre ei , numeroase persoane de etnie rromă care nu prea știau pentru ce merg la protest.

Peste o sută de mii de oameni au adunat, sambata seara,  PSD și ALDE, în Piaţa Victoriei. Mitingul a avut  loc după ce ideea a fost îndelung dezbătută în PSD. Iniţial, s-a dorit un miting răspuns pentru cei care protestau în Piaţa Victoriei seară de seară, apoi unul pentru susţinerea familiei tradiţionale. Când preşedintele Iohannis a început să ceară demisia premierului Dăncilă, se contura ideea unui miting pro-Guvern. Până la urmă, membrii şi simpatizanţii partidului au fost chemaţi să protesteze faţă de aşa numitul „stat paralel”.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>