Menu

Social
IMPACT VIOLENT

Un accident grav s-a produs, astăzi, la ieșirea din municipul Buzău spre Ploiești, pe drumul european 85. Șoferul unei Dacii Logan nu a acordat prioritate unei cisterne. În urma impactului, un pasager din Logan a fost rănit la cap și a ajuns la Spitalul Județean Buzău, pentru îngrijiri medicale.

Evenimentul rutier s-a produs la orele prinzului, pe Pasarela Nehoiu, la iesirea din municipul Buzău spre Ploiești. Șoferul unui Logan, un barbat de 25 de ani, din Brăila, nu a acordat prioritate unei cisterne care circula reglumentar.

In urma impactului, un pasager din Dacia Logan, nepotul soferului, a fost ranit la cap si a fost transport cu o ambulanta la Spitalul Judetean Buzau, pentru ingrijiri medicale. Șoferul cisternei, un clujean de 47 de ani, nu a suferit leziuni  în urma impactului violent. Traficul în zona, în timpul cercetărilor, a fost dirijat de un echipaj al Politiei Rutiere Buzău.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>