Menu

Social
MAI SCUMP, ODATĂ CU VACANȚA

Litoralul românesc va fi mai scump de vineri, 15 iunie. Copiii iau vacanță, vara e în toi, iar tarifele cazării cresc cu 30%. De exemplu la un hotel de două stele, tarifele vor ajunge în jur de 140 de lei pe noapte, față de 300 de lei pentru șase nopți, cât este acum în programul „Litoralul pentru toți”.

Anunturi ca acesta se vor auzi tot mai des la receptiile hotelurilor de pe Litoral. Vine vara,  iar sezonul estival isi intra in drepturi cu aglomeratia aferenta, mai ales ca familiile cu copii abia asteapta sa-nceapa vacanta ca sa plece la mare. Hotelierii stiu ca e rost de profituri bune si ridica preturile peste tot. Sunt si hotelieri care susţin că nu este vorba de o creştere cu 20 sau 3o% a tarifelor, ci de faptul că până acum turiştii beneficiau de anumite reduceri pentru plata în avans sau aveau preturi de programe sociale.

Exista si hoteluri, ce-i drept foarte putine,  care vor mari tarifele cazarii abia de la 1 iulie. Turistii simt aceste cresteri de pret si multi aleg sa se cazeze la particulari. Inchirierea unui apartament de catre doua cupluri este o alegere foarte buna. Ideal este sa nu plecati la mare sub imperiul impulsului de moment, pentru ca in felul asta veti plati cele mai mari preturi de vacanta.

Vestile bune vin insa din partea meteorologilor: vremea pe litoral este incontinua incalzire,  iar apa marii la fel.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>