Menu

Social
MILITAR DISPĂRUT MISTERIOS

Cazul copilului orfan care s-a înecat duminica trecută pe plaja Corbu pare să aibă și victime adiacente. Se pare că un militar clujean, aflat în timpul liber, ar fi intrat după micuț în apă ca să-l salveze însă și acesta ar fi fost luat de valuri. Cert este că militarul lipsește de la unitate, armata l-a dat absent nemotivat, iar soția sa e disperată și nu știe încotro să-l caute.

Pe plaja de la Corbu nimeni nu l-a vazut pe militarul Petru Cosma intrand in mare, insa hainele lui si portofelul au fost gasite pe nisip, impachetate frumos. Misterul se adanceste cu atat mai mult cu cat niciun coleg nu l-a vazut nici intrand in apa , nici iesind din apa, nici plecand de  pe plaja. Singura certitudine este ca n-a mai ajuns la unitate.

“Caporalul clasa a III-a Petru Cosma face parte dintr-un detașament dislocat de Batalionul 55 Apărare Antiaeriană din Dej la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană, unde desfășoară, în perioada 4-15 iunie, activități de instruire cu trageri de luptă. Militarul s-a aflat în învoire legală duminică, 10 iunie, între orele 13.00 și 19.30, și nu s-a prezentat la unitate la expirarea perioadei de învoire. Conducerea batalionului a luat de urgență măsurile prevăzute de proceduri în astfel de situații. Toate încercările de contactare și de căutare a militarului au fost fără succes. “

Sursa: Comunicat Statul Major al Forțelor Aeriene

Abia luni autoritatile l-au dat disparut pe militarul Petru Cosma, desi de duminica nu-l mai vazuse nimeni. Conform procedurilor legale, la implinirea a 24 de ore de la ora limita de intoarcere la unitate  a fost raportata absența nejustificata a militarului si a fost sesizat Parchetul Militar. La scurt timp pompierii au inceput sa caute trupul baiatului in mare, iar scafandrii s-au alaturat si ei misiunii. Insa sotia caporalului Petru Cosma spune ca nimeni nu a facut niciun efort pentru a-l gasi pe sotul ei.

Barbatul, tata a doua fete,  participa la aplicatii la Midia insa duminica isi luase o zi libera ca sa se bucure de marea pe care o iubea atat de mult.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>