Menu

Sport
CALIFICARE IMPRESIONANTĂ

Selecționata AJF Buzău a impresionat la turneul intermediar al Cupei Regiunilor UEFA! Campioana României la fotbal amator a reușit trei victorii din trei meciuri în grupa preliminară a turneului din Slovenia. În urma acestui succes, echipa din Buzău va evolua în turneul semifinal al competiției.

Luni, în ultimul meci din grupa preliminară a turneului intermediar din Slovenia, AJF Buzău a câștigat împotriva reprezentantei gazdelor, Maribor, cu scorul de 2-0 şi, cu 9 puncte din tot atâtea posibile, a încheiat grupa pe primul loc, obţinând calificarea directă în faza următoare a competiţiei. În celelalte meciuri din grupă, selecționata AJF Buzău a trecut cu 2-1 de reprezentanta Scoţiei, şi cu 5-1 de cea a Georgiei. În urma acestui succes, echipa din Buzău va evolua în turneul semifinal al competiției Cupa Regiunilor UEFA.

Selecţionata AJF Buzău este câştigătoare, în premieră, a titlului de campioană naţională, după o victorie în finală în faţa reprezentativei AJF Prahova, succes ce i-a adus calificarea la Cupa Regiunilor, competiţie europeană rezervată fotbalului amator. Prima clasată în grupă s-a calificat direct la turneul semifinal, alături de câştigătoarele celorlalte serii preliminare şi de cel mai bun loc 2, stabilit în urma unui clasament între ocupantele locului secund din seriile preliminare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>