Menu

Social
SEZONUL COCKTAILURILOR

Vara și-a intrat în drepturi, iar vremea ne îndeamnă la visare, la vacanță și la un cocktail răcoritor pe care să îl savurăm pe plajă. Cu alcool sau fără, cocktailurile rămân cele mai savuroase băuturi ale verii. Iar zilele acestea sunt la mare căutare pe litoral. Berea ori vinul simplu sunt deja amintire. Acum, preferate sunt șpriturile și cocteilurile viu colorate. Nu costă foarte mult și au efect…imediat.

Cocktailurile cu fructe, viu colorate  şi care au ca bază vinul spumant sunt cele mai căutate în această perioadă. Servite la piscină, pe plaja la şezlong, bauturile intensifica senzatia de racoare,  pe care mai toti turistii aflati in  vacanta la mare, o cauta.

Si pentru ca nu contin foarte mult alcool, astfel de bauturi pot fi servite pe tot parcursul zilei. De altfel cocktailurile slab alcoolizate sunt cele mai recomandate de barmani. Pentru cei care nu consuma alcool exita varianta cocktailurilor non alcoolice. Sunt la fel de colorate, gustoase si inainte de toate, racoritoare. Cocktailurile se servesc intotdeauna cu multa gheaţă pentru o senzaţie puternică de răcoare. Iar ideal ar fi sa se serveasca într-un timp scurt de la preparare. Altfel gheata se topeste si se pierde din gust.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>