Menu

Sanatate
NOI MEDICI

Criza de medici cu care s-a confruntat Spitalul Municipal Rm. Sărat în ultimii ani este pe cale se rezolve! O spune conducerea unității medicale, care susține în ultima lună au fost angajați doi medici noi, unul la secția de chirurgie, iar altul la laboratorul de analize medicale. Cât de curând, un medic nou va veni și la secția de pediatrie, care se confruntă cu un deficit de specialiști.

Spitalul Municipal din Rm. Sărat, al doilea ca importanţă şi adresabilitate din judeţul Buzău, s-a confruntat in ultimii ani cu un mare deficit de medici. Deseori posturile libere au fost scoase la concurs, insa putine personae s-au inscris pentru a le ocupa. Acesta criza este insa pe cale sa se rezolve, noi medici fiind angajati atat in 2017, cat si anul acesta in unitatea medicala.

Cat de curand, un medic nou va veni si la sectia de pediatrie, care se confrunta inca cu un deficit de specialisti. In prezent, linia de garda de la sectia pediatrie nu este asigurata in permanenta, tocmai din cauza numarului mic de medici specialisti.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>