Menu

Social
MAREA I-A SCOS LA MAL

Militarul dispărut zilele trecute, a fost găsit mort pe plaja de la Vadu. La 2 km de el tot pe nisip, zăcea și copilul pe care scafandrii de la ISU îl caută de 3 zile. Ambele trupuri au fost purtate de curenți departe de locul unde au dispărut, iar marea le-a scos la mal. Doi turiști care se plimbau pe plajă au dat peste trupul soldatului și au anunțat autoritățile.

Politistii de la Frontiera au ajuns primii la locul descoperirii macabre, undeva in salbaticia Rezervatiei Naturale Delta Dunarii, la 2o de km de cea mai apropiata localitate, Vadu. Armata i-a trimis in zona pe superiorii militarului clujean dat disparut de duminica pentru o identificare rapida.

O ambulanta trimisa de la Constanta, conform procedurii in astfel de cazuri,  a incercat cu greu sa-si croiasca drum prin hatisurile din mlastinile invecinate cu plajele salbatice. Medicii constanteni ajunsi din intamplare in alt loc de pe litoral au facut o descoperire socanta : trupul adolescentului de 14 ani cautat la Corbu.

Familia militarului a fost anuntata,  iar in scurt timp langa trupul sau au ajuns sotia barbatului si fiica sa. Daca nu l-ar fi fost gasit astazi, unitatea militara de care apartine l-ar fi declarat dezertor in aceasta seara.

Punand lucrurile cap la cap,  anchetatorii tind sa creada ca soldatul Petrică Cosma a intrat in apa dupa adolescentul de 14 ani care se-neca in valuri, si la randul sau n-a mai avut puterea sa ajuga la mal. S-a-ntamplat pe plaja din Corbu,  iar marea i-a scos la mal dincolo de localitatea Vadu. Nici pe plaja Corbu si nici la Vadu nu sunt posturi de salvamari, acestea nefiind plaje amenajate din punct de vedere turistic.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>