Menu

Social
NORMA FARA CUANTUM

vlcsnap-2015-02-16-11h01m58s231    Şi politistii locali din Rm. Sarat vor incasa norma de hrana insa nu a fost stabilit cuantumul ei. Autoritatile spun ca ordonanta, care prevede alocarea acestui drept, este interpretabila, iar valoarea normei de hrana nu este fixa. Mai mult, fondurile necesare pentru acordarea acestui drept ar putea fi alocate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, fara a mai fi necesari bani de la bugetul local, asa cum s-a mentionat initial.

Odata cu bugetul Politiei Locale pe anul 2015, Consiliul Municipal Rm. Sarat a aprobat si norma de hrana pentru agentii locali. Exista insa o problema. Primarul Viorel Holban, sustine ca ordonanta, care prevede alocarea acestui drept, este interpretabila, iar valoarea normei de hrana nu este fixa. Prin urmare, Executivul asteapta normele metodologice, care sa cuprinda si cuantumul normei de hrana. Conducerea Politiei Locale sustine ca saptamana aceasta Guvernul va stabili normele metodologice legate de acordarea normei de hrana. Mai mult, fondurile necesare pentru acordarea acestui drept ar putea fi alocate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, fara a mai fi necesari bani de la bugetul local, asa cum s-a mentionat initial.

La Rm. Sarat, un numar de 40 de agenti locali vor primi din acest an norma de hrana.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>