Menu

Sport
COMPETIŢIE PENTRU MICUŢII FOTBALIŞTI

Asociația Județeană de Fotbal va organiza, în perioada 19 iunie – 1 iulie, a doua ediție a Cupei AJF, competiție judeţeană rezervată echipelor de juniori A1. Prin această competiție, conducerea AJF Buzău intenționează să identifice noi talente din rândul juniorilor. Turneul de fotbal va avea loc pe stadionul „Cornel Negoescu”.

La Cupa Asociației Județene de Fotbal Buzău vor participa 32 de echipe din toatele ligile judeţene. Au drept de joc fotbaliștii născuți în anul 1999 și mai tineri, dar nu mai mici de anul 2003. Cupa AJF Buzău va debuta marți, 19 iunie, cu șaisprezecimile de finală, şi se va încheia pe 1 iulie, cu finala mare. Câștigătoarea competiției va primi o cupă, diplome, medalii, un set de echipament complet și o minge.

Toate meciurile turneului de la Buzău vor avea loc pe stadionul „Cornel Negoescu”, terenul de joc fiind împărțit în patru, conform dimensiunilor cerute pentru această categorie de vârstă. Ediția de anul trecut a Cupei AJF Buzău a fost câștigată de juniorii de la Diadema Gherăseni.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>