Menu

Social
GREU DE DIGERAT PENTRU COMISARI

Imagini greu de digerat în laboratorul unei societăţi care prepară mâncare pentru elevii liceului Mihai Eminescu din Constanţa, descoperite de inspectorii OPC. Mucegai peste tot, pânze de păianjen pe etajerele pe care erau aşezate vasele şi preparatele pentru mâncare, vase murdare şi ruginite, mese cu lemnul putrezit, sunt doar câteva dintre neregulile constatate.

Inspectorii OPC au verificat fiecare încăpere şi s-au îngrozit de ce au gasit la interior.  Mizerie cât cuprinde, suprafețe ruginite, toate acestea au format un peisaj apocaliptic, cu greu fiind posibil numai gândul că din respectivul loc ar putea ieși spre vânzare pizza, plăcinte sau sandivișuri. Și totuși cam asta se întâmpla.

Depozitarea si prepararea mancarii se faceau  undeva intr-un subsol de cladire. Labirintul holurilor si camerelor gen debara i-au ametit pe comisarii OPC care nu stiau in ce colt sa verifice mai intai. Lumina nu functiona in multe incaperi, iar aparatele de preparat mancarea erau stricate, ruginite si foarte murdare. Cu greu puteai deosebi care instrumetar este in uz si care este de aruncat la gunoi. Inspectorii OPC au închis pe loc laboratorul de patiserie şi au amendat societatea comerciala cu 35 de mii de lei pentru împiedicarea controlului şi pentru deficienţele constatate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>