Menu

Social
PANICĂ DE LA O ȚIGARĂ

Panică, în acestă după amiază, pe o stradă din orașul Buzău. O casă a fost cuprinsă de flăcări  iar  focul  i-a speriat îngrozitor pe vecini, care au sunat imediat la 112. Pompierii au reușit să stingă rapid incendiul și cred că cel focul a izbucnit de la o țigară uitată la voia întâmplării de proprietarul casei.

În jurul orei 14.00, câțiva cetățeni care locuiesc pe strada Luminii din Buzău au observat că dintr-o locuință ies flăcări. Au sunat la 112 , iar la fata locului au sosit două autospeciale cu apă și spumă. Vecinii spuneau că sunt îngroziți, deoarece nu e prima ora cand locuinta respectiva e cuprinsă de flăcări. Casa este locuită de către un bărbat, un pătimit consumator de băuturi alcoolice.

Pompierii au reușit să stingă rapid incendiul. Ei cred că focul a izbcunit de la o țigără lasată la voia întamplării de către proprietarul casei. De îngrijiri medicale a avut nevoie chiar proprietartul casei, care a suferit un atac de panică. Acesta a fost transportat la Spitalul Județan, pentru îngrijiri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>