Menu

Social
PRIMII PEPENI

Zemoși, dulci dar fără prea mult profit! Așa sunt primii pepeni românești din Piața Centrală din Rm. Sărat. Comercianții au marfă pe alese însă clienții nu prea poftesc la asemenea trufandale. În lipsă de cumpărători, vânzările sunt mici, iar afacerea cu pepeni riscă să se strice pe tarabe. La Rm. Sărat, un kilogram de pepeni se vinde cu 2 lei.

Primii pepeni de Dăbuleni au apărut şi pe tarabele din Piața Centrala din Rm. Sărat, dar nu prea fac cu ochiul si clienților.Tarabele sunt pline cu peneni, pe alese deşi sezonul lor abia a început. Comerciantii spun ca vremea calda a facut ca pepenii romanesti sa apara pe piata mai devreme cu doua saptamani. Muşterii sunt puţini iar cei care cumpără, o fac mai mult de pofta. Oamenii totusi sunt incantati ca in locul pepenilor din import a aparut marfa romaneasca.

La Rm. Sărat, un kilogram de pepeni se vinde cu 2 lei. În perioada următoare, comercianții ar mai putea lăsa totuşi din pret mai ales ca recolta se anunta una tot mai bogata.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>