Menu

Sport
O NOUĂ ACHIZIȚIE LA DUNĂREA

dunarea calarasiNou-promovata Dunărea Călărași continuă să se întărească pentru primul sezon din istoria clubului în Liga I. Echipa de la malul Dunării a anunțat transferul unui fundaș macedonean, Filip Gligorov. Aitor Monroy și Mediop sunt alți jucători aduși la echipa lui Dan Alexa.

Dunărea Călăraşi a reuşit trei transferuri de la promovarea în Liga 1. După atacantul Mediop, de la Ripensia Timişoara, şi mijlocaşul Aitor Monroy, de la Dinamo Bucureşti, echipa lui Dan Alexa a bătut palma şi cu macedoneanul Filip Gligorov. Fundaşul, care pe 31 iulie împlineşte 24 de ani, a evoluat ultima dată la Sileks Kratovo, din prima ligă din Macedonia, şi a semnat cu Dunărea un contract valabil pentru următorii doi ani.

Filip Gligorov a început să joace fotbal la Vardar Skopje, iar în cariera sa a mai evoluat la echipe din prima ligă macedoneană.

Altfel, Dunărea a dat start astăzi pregătirii pentru sezonul de Liga 1. Campionii eşalonului secund se vor antrena la Snagov până sâmbătă, 23 iunie, urmând ca de lunea viitoare să-şi mute carterul general în Turcia, pentru alte două săptămâni. Antrenorul Dan Alexa va avea la dispoziţie, deocamdată, doar 18 jucători, urmând ca lotul să-i fie completat şi cu alte noi achiziţii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>