Menu

Sport
PROPUNERE REFUZATĂ

SETOContractul lui Seto cu Astra Giurgiu s-a încheiat, iar japonezul nu va continua în Liga 1. Asta deşi ofertele nu au lispit. Dinamo a insistat pentru transferul său, dar mijlocaşul de 32 de ani nu a fost convins de proiectul „câinilor” şi aşteaptă o propunere din străinătate.

Formaţia din Ştefan cel Mare a fost interesată de fostul campion al României şi vara trecută. Florin Bratu îl dorea pe Seto pentru plusul de experienţă pe care l-ar fi adus printre alb-roşii, într-o echipă foarte tânără. Niponul are şansa de a se întoarce în ţara natală, dar are oferte şi din zona Golfului sau din Europa. O decizie finală va lua în perioada următoare. Seto a evoluat din 2007 la Astra Giurgiu, cu o scurtă întrerupere, în sezonul 2015/16, când s-a transferat în Turcia, la Osmanlispor.

Alături de giurgiuveni, japonezul a câştigat un titlu, o Cupă a României şi o Supercupă a României şi a devenit jucătorul străin cu cele mai multe meciuri în Liga 1.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>