Menu

Social
CU OCHII PE GĂȘTI

Găștile de cartier sunt din nou în atenția polițiștilor odată cu venirea vacanței. La Rm Sărat, agenții locali atrag atenția tinerii gălăgioși, care tulbură ordinea și liniștea publică, dar și cei aflați sub influența băuturilor alcoolice, riscă fie amendați. Cetățenii deranjanți de prezența acestora sunt îndemnați sune la dispeceratul Poliției Locale.

Gastile de cartier fac din nou zile fripte locatarilor de la blocuri, odata cu venirea vacantei de vara. La lasarea serii, cei mai multi tineri fac galagie si consuma alcool, chiar si la ore tarzii din noapte deranjandu-i pe oameni. La Rm. Sarat politistii locali sunt din nou cu ochii pe adolescentii turbulenti iar camerele de supraveghere montate in multe zone ale orasului sunt de mare ajutor.

Locatarii deranjanti de prezenta tinerilor pot apela cu incredere la numarul de telefon de la dispeceratul Politiei Locale. Si anii trecuti tinerii galagiosi au primit avertismente, iar cei care nu s-au conformat si au tulburat ordinea si linistea publica in continuare au fost sanctionati. Vara trecuta, un tanar care asculta muzica la maximum a reusit performanta ca intr-o singura noapte sa primeasca amenzi in valoare totala de 1.500 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>