Menu

Social
TRANȘANT, DE ZIUA DRAPELULUI

Aseară la Constanța, Ilie Năstase s-a prins în horă de Ziua Drapelului și a declarat că “Nici un partid politic nu merită să arboreze steagul României”. Celebrul tenismen al României a dansat pe melodiile cântate de Vasile Voiculeț, elevul lui Gheorghe Zamfir, care îi duce arta naiului mai departe, ca o moștenire de suflet.

Ziua Drapelului Naţional a fost celebrată şi la Constanţa, în Piaţa Ovidiu, constănţenii încingând o horă pe ritmuri de muzică populară. În mijlocul oamenilor prezenţi şi-a făcut apariţia – surpriză! – şi Ilie Năstase, însă fără sotia sa Brigitte. Ilie Nastase a dansat cu lumea şi s-a simtit bine in mijlocul constantenilor, insa cand a venit vorba de patriotism si de fruntasii tarii, a devenit transant si fara compromis.

Data de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Naţional, printr-o lege data acum 20 de ani. La Constanţa, municipalitatea a organizat un concert in piata Ovidiu, intitulat „Ziua Tricolorului” si susținut de Nicolae Voiculeț, în fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie.

Binecunoscut deja pe plan international, Nicolae Voiculet a reprezentat in sute de concerte Romania, pe marile scene ale lumii , un adevarat globetrotter muzical, fiind ovationat si apreciat de publicul de pe intreg mapamondul. Profesorul lui Voiculet a fost cel mai mare naist al Romaniei.

Concertul de pe litoral face parte din „Turneul România100”, pe care artistul îl susține în mai multe orașe din România, cu ocazia Celebrării Centenarului Marii Uniri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>