Menu

A MAI PRELUAT O ECHIPĂ

Gigi Becali şi-a mai luat o eBECALIchipă de fotbal! Omul de afaceri a preluat echipa de liga a doua, Academica Clinceni. Becali a profitat de relaţiile bune pe care le are cu ilfovenii, iar motivul pentru care investeşte la noul club este unul clar.

Strategia lui Becali e simplă: acesta doreşte să ruleze la Clinceni jucătorii care nu au loc la FCSB, pentru ca fotbaliştii să adune minute şi experienţă. Asta nu înseamnă că FCSB 2, echipa din liga a treia, se va desfiinţa. Pe lângă rodarea fotbaliştilor, Becali are şi un plan ascuns, pe care puţini l-au luat în calcul. În războiul cu Steaua, care a câştigat până acum toate procesele şi îi cere plătirea prejudiciului de 37 de milioane, Gigi a fost mereu pierzător. Cu două echipe în ligile inferioare, latifundiarul vrea să oprească ascensiunea echipei Armatei. Aceasta deja a ratat promovarea în Liga a 3-a şi, în viitor, cu două formaţii alimentate de FCSB, va avea probleme să urce în diviziile superioare.

În ultimul sezon din al doilea eşalon din România, Academica a terminat pe locul 6, la nu mai puţin de 33 de puncte de poziţia secundă, care i-ar fi asigurat promovarea în Liga 1.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>