Menu

Social
PLOAIE CU PROBLEME

Ploaia torențială a creat probleme și la Rm. Sărat. Câteva gospodării de pe străzile Caineni, Emil Ionescu și Micsunelelor au fost inundate. Totodată, pe mai multe străzi, unde sistemul de canalizare nu a reușit să preia cantitatea mare de apă căzută în câteva ore, circulația s-a desfășurat cu dificultate toată dimineața.

La Rm. Sarat, a plouat necontenit inca de azi-noapte, iar circulatia s-a desfasurat cu dificultate pe mai multe artere, inca de la primele ore ale diminetii. Sistemul de canalizare nu a reusit sa preia sa preia cantitatea mare de apa cazuta in ultimele ore, iar capacele de canalizare au fost scoase de apa care a refulat din conducte. Circulatia pe strada Lalelelor chiar a fost inchisa, la un moment dat.

Tot astazi, cateva gospodarii de pe strazile Caineni, Emil Ionescu si Micsunelelor au fost inundate, iar proprietarii au cerut ajutorul pompierilor. Si pe Drumul European 85, la iesirea din Rm. Sarat spre Focsani, ploaia torentiala a creat probleme. Portiuni de drum au fost inundate si aluviuni aduse de pe camp de un torent. Pentru curatarea soselei, lucratori de la Drumuri Nationale au intervenit cu un utilaj. In aceste conditii, in zona s-a circulat cu dificultate, in anumite momente, formandu-se coloane de masini.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>