Menu

Social
SUBSOLURI INUNDATE

Potopul care s-a abătut încă de dimineaţă asupra municipiului Buzău a creat mari probleme. Pompierii au intervenit la o grădiniţă din cartierul Micro 3, după ce subsolul unităţii de învăţământ s-a umplut cu apă. Ei au acţionat cu motopompe şi pe strada Viilor, în mai multe curţi inundate de ploaie, dar și pe strada Bradului unde  garajele oamenilor s-au umplut cu apă.

Mai multe gospodarii dar și subsoluri unor imobile au fost inundate, în acestă dimineață, în municipiul Buzău, în urma precipităților abundente avertizate de meteorologi cu cod portocaliu. Subsolul grădiniței Boboceii din cartierul Micro 3 s-a umplut cu apă,  iar pompierii au intervenit cu mai multe motopompe.

Tot din cauza ploii torenţiale, canalizările din oraș au refulat, iar străzile s-au umplut cu apă. Pe strada Frăsinet, un autoturism aparținând unei școli de șoferi a rămas blocat cu partea din față într-o gură de canal, al cărei capac a fost aruncat de presiunea apei. În zonă, au acţionat muncitori de la Compania de Apă  Buzău, care au semnalizat zona periculoasă cu o baliză astfel încât șoferii să nu aibă incidente în trafic.

Inundate au mai fost şi subsoluri de blocuri, dar şi porţiuni de străzi ori pasaje din oraş. Ca urmare a precipitaţiilor extrem de abundente, hidrologii au instituit cod portocaliu de inundaţii pe râuri din judeţele Prahova, Braşov, Covasna, Buzău şi Vrancea din acesta după-amiaza şi până joi dimineaţa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>