Menu

Social
FOTOMODEL DE NOTA 10

Și frumoasă, și deșteaptă! Aşa se poate spune despre o buzoiancă de 18 ani, care este de patru ani fotomodel la o agenție din oraş, iar în aceste zile dă Bac-ul. Tânara Bianca Banu nu are însă emoții prea mari pentru că a știut cum să îmbine pasiunea ei pentru modelling cu școala. A fost admisă deja la prestigioasa universitate Sorbona, unde va studia Dreptul. Fotomodelul vrea să continue activitatea și în Franța, atât din plăcere, dar și pentru a avea o sursă de venit.

Bianca Banu are 18 ani, a absolvit clasa de științe sociale la Colegiul „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Buzău, școală de top la nivel național. A terminat liceul cu media 9.70 iar zilele acestea parcurge examenul maturității. Buzoianca nu are deloc aspectul elevului care e tot timpul cu nasul în carte.

Viața Biancăi va intra într-o nouă etapă, după plecarea la Universitatea Sorbona, din Paris. Tot școala va fi pe primul plan, însă fotomodelul buzoian se ambiționează să-și ducă mai departe și pasiunea. Bianca nu mai este atât de sigură că va reveni în țară după cei trei ani de studiu la vestita universitate din centrul istoric al Parisului. Vrea ca în al patrulea an să se specializeze în Știinţe Politice și apoi să lucreze în Diplomaţie, într-o ambasadă sau la Parlamentul European.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>