Menu

Administrativ
TAXE ȘI PENTRU FIRME

Staționarea autoturismelor în parcările cu plata, din Rm. Sărat, trebuie plătită inclusiv de agenții economici, care își au sediile în aceste zone. Precizarea aparține societății Acvaterm, care vine în întâmpinarea firmelor vizate cu două tipuri de abonamente: unul universal, în baza căruia poate fi parcată o singură mașină pe un loc de parcare și unul transmisibil, care permite parcare mai multor maisini pe un loc plătit. Costul unui abonament este de 120 de lei, respectiv 175 de lei.

La Rm. Sarat, contravaloarea tichetului de parcare pentru o ora de stationare este de 1,5 lei. Daca se foloseste plata prin sms, pentru aceeasi perioada de timp costul este de 0,30 Euro +TVA. Conducerea Acvaterm, societatea care administreaza parcarile, spune ca si agentii economici, care isi au sediile in zonele de parcari cu plata, trebuie sa plateasca pentru masinile pe care parcheaza pe aceste locuri. Pentru a nu trebui sa scoata tichete ori de cate ori isi stationeaza masinile, firmele pot opta pentru abonamente.

Societatea Acvaterm, vine in intampinarea firmelor cu doua tipuri de abonamente: unul universal, care costa 120 de lei si unul transmisibil,  de 175 de lei. Agentii economici care nu vor achita locurile de parcare cu plata pe care le ocupa, uneori chiar si mai multe ore pe zi, risca sa se trezeasca cu rotile autoturismului blocate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>