Menu

Sport
CAMPIOANĂ MONDIALĂ, LA SCM GLORIA

SCM Gloria Buzău s-a întărit considerabil în vederea sezonului 2018/2019 al Ligii Nationale de handbal feminin. Nou-promovata a realizat 9 transferuri până în acest moment și este în tratative și cu alte handbaliste pentru a completa lotul. Ultimul transfer este unul impresionant: la echipa din Buzău va evolua, din toamnă, Alina Ilie, o fostă campioană mondială la junioare.

Nou promovata SCM Gloria Buzău a realizat transferuri interesante în această pauză competițională, inclusiv cu jucătoare de echipă națională. Pe lângă Cristina Nan, Dziyana Ilyina, Natalia Vinyukova, Marijeta Vidak, confirmate de mai multă vreme, recent, la Buzău, au mai ajuns și Alina Iordache, Laura Leahu, Diana Predoi, ori Mădălina Predoi. Săptămâna trecută, a semnat cu clubul din Buzău și Alina Ilie, inter dreapta care, sezonul trecut, a evoluat în Liga Națională pentru CSM Unirea Slobozia. În vârstă de 22 de ani, vâlceanca Alina Ilie este campioană mondială de junioare, titlu câștigat în 2014, în Macedonia, cu echipa națională a României. Jucătoarea mai are în palmares o medalie de bronz, cu echipa României, la Campionatul Mondial de tineret, din Rusia.

Cu toate că a adus 9 jucătoare, conducerea clubului Primăriei anunță că nu se va opri aici. Opt jucătoare din lotul care a reușit promovarea în Liga Florilor au părăsit până acum echipa buzoiană.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>