Menu

Social
BUCĂTĂRIA, CASA GÂNDACILOR

Imagini înfiorătoare au fost surpinse de comisarii de la Protecția Consumatorului într-un restaurant din Medgidia! La sosirea organelor de control, gândacii mișunau prin toată bucătăria, iar unele insecte ajunseseră să-și instaleze cuibul în frigider.

Este cea mai socanta descoperire facuta de seful de la Protectia Consumatorului Constanta in acest an. Gandacii au ajuns sa puna stapanire pe bucataria restaurantului din Medgidia. Nu este de mirare ca insectele au invadat acest restaurant. Pe tavan,  pe pardoseala si in combinele frigorifice era aceeasi mizerie de nedescris, iar conditiide in care erau depozitate alimentele incalcau toate normele.

In timpul controlului autoritatile au descoperit produse aflate in afara termenului de valabilitate,  dar si alimente care pun in pericol sanatea cetateanului. In aceste conditii administratorul localului s-a ales cu o amenda in valoare de 20.000 de lei iar activitatea unitatii a fost sistata.

Incredibil este faptul aceeasi locatie a fost verificata in luna martie,  iar patronii au  fost inclusi atunci intr-un program de indrumare pentru refacerea deficientelor. Insa in loc sa se indrepte acestia au adus restaurantul in ultimul  hal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>