Menu

Social
SUPRAVEGHEAȚI-VĂ COPIII

Părinți, supravegheați copiii în permanență! Este sfatul polițiștilor locali, din Rm. Sărat, în condițiile în care, odată cu venirea vacanței de vară, mulți copii sunt ți singuri la locurile de joacă. Oamenii legii atrag atenția pericole de tot felul îi pândesc pe cei mici la tot pasul. De asemenea, ei le cer părinților sa sesizeze orice incident într-un timp cât mai scurt.

Vremurile s-au schimbat dramatic in ultimii 20 de ani. Strazile sunt, in fiecare zi, mai nesigure, iar pericole pandesc la tot pasul. In aceste imprejurari, posibilitatea ca un copil sa se piarda sau sa dispara devine o reala ingrijorare pentru toti parintii. Pericolul este chiar mai mare pe timpul verii, cand multi copiii sunt lasati singuri la locurile de joaca. Pentru a evita orice incident neplacut, parintii sunt indemnati sa-i supravegheze indeaproape.

Politistii locali ii sfatuiesc pe parinti sa sesizeze orice incident  intr-un timp cat mai scurt. Ei trebuie doar sa sune la dispeceratul Politiei Locale din Rm. Sarat, la numarul de telefon 0238/56.01.01. Politistii au si pentru copii sfaturi pretioase: inainte de a pleca undeva, cereţi voie părinţilor sau bunicilor, spunându-le unde mergeţi, cu cine, cum ajungeţi acolo şi când vă întoarceţi. Totodata, găsiţi alte locuri de joacă decat strazile periculoase si nu plecaţi niciodată cu persoane străine, chiar dacă vă promit ca vă vor da bani sau un cadou.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>