Menu

Social
ACCIDENTE ÎN LANȚ

Un grav accident a fost provocat în această dimineață de un șofer prea grăbit, pe Drumul European 85, în localitatea  buzoiană Spătaru. Duba pe care bărbatul o conducea, a pătruns pe contrasens și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, o femeie a fost rănită grav.  Un alt accident a avut loc cu o oră mai devreme, pe același tronson de drum european. Un TIR condus de un tânăr din Bacău a derapat din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a pătruns într-o benzinărie aflată pe sensul opus de mers. 

Șoferul dubiței, în vârstă de 29 ani, din localitatea vranceana Slobozia Bradului, se deplasa dinspre Buzău spre București. Din cauza ploii şi a carosabilului umed, acesta a pierdut controlul volanului și a lovit un alt autoturism condus de o femeie, in varsta de 25 ani din Bacău. Tânăra a fost grav rănită și a fost transportă la spital pentru îngrijiri medicale. În accident, a mai fost implicat și un alt autoturism care intenționa să pătrundă pe drumul european 85, de pe o stradă laterală.

Tot în acestă dimineață, dar cu o ora mai devreme, pe acelasi tronson de drum European, in localitatea Spataru, a avut loc un alt accident. Un TIR condus de un tânăr din Bacău a derapat din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a pătruns într-o benzinărie aflată pe sensul opus de mers. În urma evenimentului nu au fost victime, fiind provocate doar pagube materiale.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>