Menu

Social
PERIOADĂ FIERBINTE

Perioadă foarte fierbinte pentru autoritățile din Rm Sărat, în care trebuie să aprobe mai multe proiecte de investiții. Primarul a anunțat astăzi că săptămâna viitoare va semna contractul de finanțare pentru extinderea și reabilitarea Școlii Gimnaziale “Dr. Ilie Pavel”. Astăzi autoritățile au predat amplasamentul pentru începerea lucrărilor de distribuție și deviere a rețelei electrice din cartierul Bariera Focșani.

Scoala Gimnaziala ,,Dr. Ilie Pavel,, situata in cartierul Zidari, din Rm. Sarat, urmeaza sa fie extinsa si reabilitata. Investitia va fi realizata printr-un proiect depus de autoritatile locale in cadrul Programul National de Dezvoltare Locala 2. După câteva luni, în care au actualizat si completat documentația tehnică, realizatorii proiectului se pot declara multumiti: proiectul a ajuns in faza de semnare a contractului de finantare.

Primarul din Rm. Sarat a anuntat astazi inca un success: a reusit sa deblocheze situatia lucrarilor de distributie si deviere a retelei electrice din cartierul Bariera Focsani. Edilul din Rm. Sarat este convins ca urmeaza o perioada fierbinte, in care Consiliul Local va trebui sa aprobe mai multe proiecte de hotarare necesare unor importante investitii. El spera ca sedintele urmatoare vor avea asigurat cvorumul chiar daca a inceput perioada concediilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>