Menu

Social
IMPACT MORTAL CU TIRUL

Două persoane au decedat în această dimineață după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un TIR. Tragicul eveniment a avut loc în județul Brăila, pe DN 22, între localitățile brăilene Grădiștea și Șuțești.

Imaginile vorbesc de la sine si arata ca impactul dintre cele doua vehicule a fost puternic, asa incat din microbuz nu a mai ramas mare lucru. Din primele date se pare ca soferul  tirului ar fi patruns pe contrasens si ar fi intrat intr-un microbuz pentru transport persoane care circula pe ruta Brăila – Maraloiu. Din cele 9 persoane aflate în microbuz 4 au ajuns la spital, însă șoferul în vârstă de 39 de ani și o pasageră în vârstă de 64 de ani au murit în urma rănilor suferite.

Șoferul Tir-ului, un tânăr din Constanța în vârstă de 29 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>