Menu

Sport
DEBUT PE TEREN PROPRIU

SCM Gloria Buzău va debuta pe teren propriu în noul sezon al Ligii Naționale de handbal feminin. Formația buzoiană va primi replica fetelor de la HCM Rm. Vîlcea, echipă antrenată de Florentin Pera, fostul tehnician secund al echipei de senioare a României din perioada 2012-2015. 

SCM Gloria Buzău şi-a aflat ieri programul competiţional al viitorului sezon din Liga Naţională de handbal feminin, care va începe pe 1 septembrie. Fetele de la SCM vor debuta într-un meci la Sala Sporturilor, cu HCM Rm. Vîlcea. Împotriva campioanei, CSM Bucureşti, echipa buzoiana va juca spre finalul turului, în etapa a 12-a, în deplasare. SCM Gloria Buzău, nou-promovata in Liga Naţională de handbal feminin, a realizat, pana in prezent, 9 transferuri și este în tratative și cu alte handbaliste pentru a completa lotul. Printre jucatoarele aduse la Buzau se numara si Alina Ilie, o fostă campioană mondială la junioare.

De asemenea, 8 jucătoare din lotul cu care SCM Gloria a reușit promovarea în Liga Florilor au părăsit echipa buzoiană.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>