Menu

Sport
A SEMNAT CU ARABII

budescuConstantin Budescu, fostul jucător de la FCSB și-a dat acordul aseară pentru transferul la echipa din Arabia Saudită. Acolo, el va purta tricoul în culorile negru și galben și va fi antrenat din nou de Marius Șumudică, cel care l-a mai pregătit la Astra, când a și câștigat Cupa și Supercupa României.

Internaționalul român va semna un contract valabil trei sezoane și va fi remunerat cu un milion de euro pe an. În aceste condiții, FCSB se desparte de un jucător extrem de important, dar Gigi Becali mai bifează o afacere de succes, primind 2,5 milioane de euro și având astfel un profit de 1,5 milioane de pe urma acestui transfer. Cu puține zile în urmă, la Al Shabab  a ajuns și antrenorul Marius Șumudică, pe 14 iunie, după ce a refuzat în ultimul moment o ofertă din Turcia.

La mijlocul sezonului 2015-2016, Budescu s-a transferat de la Astra în China, însă a contribuit și el la titlul obținut de echipa lui Șumudică în acel sezon.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>