Menu

Sport
ÎNCĂ O PLECARE?

GnohereDupă Găman şi Budescu, vânduţi la echipa lui Şumudică, şi Alibec, care nu mai intră în planurile echipei, FCSB e aproape să se despartă şi de Gnohere. Anunţul a fost făcut chiar de Gigi Becali.

După ce s-a vorbit de interesul lui Ludogorets pentru Gnohere, formaţii din zona Golfului s-au interesat de posibilitatea de a-l achiziţiona. În acest moment, şansele ca o mutare să se facă sunt mari, de vină fiind ratarea titlului. În urmă cu aproximativ o lună, Gigi recunoştea că preţul „Bizonului” e de trei milioane de euro. Ulterior, Becali şi-a mărit pretenţiile la 5 milioane de euro, ştiind sigur că Alibec e ca şi plecat şi nedorind să rămână descoperit în ofensivă. Dar ratarea titlului l-a determinat pe Gigi să îşi reconsidere opţiunile. Acest moment pare ideal pentru „Bizon” să plece, el aflându-se la cel mai bun sezon al carierei. A devenit golgheterul Ligii 1, cu 15 reuşite, la egalitate cu Ţucudean şi poate fi valorificat la maximum. Cum bugetul clubului va fi afectat de ratarea campionatului, finanţatorul pare să îşi fi redus pretenţiile pentru atacantul francez.

La asta a contat şi faptul că jucătorul şi-a exprimat intenţia de a da curs unei alte provocări. În condiţiile în care FCSB l-a luat pe Gnohere de la rivala Dinamo pentru doar 250.000 de euro, o sumă de trei milioane de euro în acest moment pare o reală afacere.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>